Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Shamim.nl

Coaching en Spiritueel mentor - Ritueel begeleiding - Cacao Ceremonies

Rituelen en Tradities

Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door rituelen, symboliek, religies, tradities, goden, godinnen en magie. Zelf heb ik me verdiept in verschillende stromingen o.a. de traditionele hekserij, het sjamanisme, boeddhisme, hindoeïsme en het christendom. Zo volg en begeleid ik al jaren de traditie van de zon en de maan, dien ik cacao ceremonies, luister ik mantra's en bezoek ik graag een kerk of tempel.


Ik weet dat ik een priesteres van de maan ben en hoedster van moeder aarde, ik voel me diep religieus en ontzettend dankbaar.

In dit en vorige levens heb ik vele culturen, tradities en religies doorleeft en eigen gemaakt en weet vanuit mijn zielsbestemming dat ik hier ben om mensen te begeleiden, verbinden en in contact te brengen via rituelen en vieringen.


Het gebruiken van tools en facetten uit verschillende wijsheden om magie te creëren, is maatwerk en dit vind ik erg fijn.

Rituelen zijn krachtige instrumenten die ons helpen om situaties en gebeurtenissen te markeren, bewustzijn te creëren, verbindingen te leggen en heel aandachtig in het hier en nu aanwezig te zijn. Daarnaast zorgt de diversiteit aan o.a. symboliek ervoor dat er een kleur is die bij je past, of je nu veel of weinig affiniteit hebt met rituelen en tradities hebt, nuchter of spiritueel bent, religieus of niet. Rituelen zijn er voor iedereen.  

Cacao Ceremonies

Geboorte ritueel

De traditie van de Zon

De traditie van de maan

Rite de Passage

Ritueel op maat

0