Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Shamim.nl

Coaching en Spiritueel mentor - Ritueel begeleiding - Cacao Ceremonies

Even voorstellen

Mijn naam is Shamim, ik ben 36 jaar, woonachtig in Grave.


Ik ben de trotse eigenaar van dit bedrijf en ik voel me ontzettend dankbaar om al jaren zulk prachtig werk te mogen uitvoeren.

Het zit in mijn bloed, het is mijn missie, mijn passie. Als kind had ik paranormale ervaringen en op mijn 11e wist ik hoe ik energetisch werk kon doen en kocht ik mijn eerste stok tarot kaarten en zo heb ik mezelf op spelenderwijs ontwikkeld, samen met mijn aardse en "hemelse" gidsen. Na mijn pubertijd en eerst wat reizen die ik moest maken, besloot ik rond mijn 20e om de sprong in het diepe te wagen en gaf ik mijn eerste paranormaal consult. Dit was zo leuk en het ging zo vanzelf en ik wist dit is wat ik wil doen, ik ben mij steeds meer zichtbaar gaan maken. Ik heb op diverse paranormaal beurzen gestaan, zaalreadings en workshops verzorgt en vele,vele consulten gegeven en prachtige ceremonies begeleid. En vandaag de dag doe ik dit nog steeds en misschien wel met meer liefde en plezier dan ooit tevoren.


Ik ben de trotse eigenaar van mijn praktijk en ontzettend dankbaar dat ik al jaren zulk prachtig werk mag uitvoeren. Het begon allemaal zo rond mijn 11e, ik deed energetisch werk en het verdiep me in het leggen van tarot kaarten. In de pubertijd heb ik me verder ontwikkeld op dit gebied om zo begin mijn 20e de sprong te wagen en als paragnost/medium/coach te gaan werken.

Ik heb veel op paranormaal beurzen gestaan, zaalreadings gegeven.


De weg naar het heden was/is zeker niet altijd even gemakkelijk geweest, ondanks de helderheid die er was. Het mens-zijn viel me soms zwaar en de angsten namen de overhand.


Maar terwijl er al die angsten waren, was er ook altijd een diep geworteld sterk weten een stem die zei; het is al goed. Dit gevoel van verbinding met alles om mij heen, de mensen, de dieren de planten heeft me al zoveel gegeven en laten zien. Ik ben ervan overtuigd dat niets in het leven ons overkomt en dat alles alleen maar ervaren is. Hierdoor kan ik nu uitzoomen op momenten dat er dingen gebeuren die ik helemaal niet leuk vind, daardoor neemt het me niet over en kan ik mezelf overgeven aan dat wat het leven mij brengt.


Ik voel dat we als mens in een transitie zitten en ons steeds meer bewust worden van alles om ons heen. Ik voel me dankbaar dat ik mensen mag coachen en begeleiden op het pad wat leven heet.


Lieve mensen, we staan aan het begin van een nieuw bewustzijn, een nieuw tijdperk, waarin we steeds liefdevoller met elkaar, onze diertjes en de aarde zullen omgaan.

Want zodra je je herinnert wie je bent, en wakker wordt uit de droom, zijn er zoveel dingen die ineens vele malen lichter worden en zal geluk zich meester van je maken. Ik sta te popelen om je in die transformatie te mogen ontmoeten.


Met een hele diepe buiging,

Namasté

Shamim 

0