Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Shamim.nl

Coaching en Spiritueel mentor - Ritueel begeleiding - Cacao Ceremonies

De magie de cacao ceremonie - we danken, eren en hebben lief

Een cacao ceremonie is een bijzondere bijeenkomst waar het drinken van 42 gram rauwe ceremoniële cacao centraal staat.

De cacao wordt in Guatemala op een rituele manier door een cacao Sjamaan gewonnen. Cacao is een medicijn dat bekend staat als zacht, rauw en liefdevol. Het stimuleert je om je hart te openen en versterkt het gevoel van verbinding met jezelf en de mensen om je heen.


Meditatie, zang, dans, klankschalen, divinatie, chanting, verhalen & rituelen

Een cacao ceremonie maak je samen, door verschillende krachtige tools in te zetten tijdens de ceremonie krijgt de cacao meer ruimte om in beweging te gaan en zo in de diepte haar werk te doen. We creëren een heilige cirkel waarin veiligheid en verbondenheid met onszelf, en elkaar aangaan. We maken plaats en geven ruimte aan onze geliefde & onze voorouders, het universum & de moeder aarde, de zon & de maan, de windrichtingen & de elementen, de krachtdieren & aardse en hemelse wezens en natuurlijk centraal de geest van de cacao. 

Ceremonie op maat voor groepen vanaf 3 tot 50 personen 

meer informatie 

Prachtige ceremonie in Amsterdam

meer informatie 

Ho'oponopono ceremonie

meer informatie 

De sjamaan in mijn leven 

Lees verder

Ritueel begeleider - de Indiaan in mijn leven

Zo'n 3 jaar geleden is cacao op mijn pad gekomen en sindsdien ben ik verliefd op haar zachtheid, haar kracht en de stroom die zij elke keer weer op gang weet te brengen in mijn hele systeem. Ik voel me zo ontzettend dankbaar dat ze tot mij is gekomen en ik met haar mag werken in de heilige verbinding van het ritueel.


Mijn Indianen familie

Op mijn 14e heb ik mijn eerste Sjamanen gids mogen ontmoeten, Naku'wa noemt hij, hij is krachtig, stil en een echte wegwijzer. Ik zie hem vaak staan als ik een keuze moet maken hij staat daar dan en kijkt me heel doordringend aan. Dit helpt mij contact te maken met mijn wijsheid en mijn weten.

Een aantal jaar later diende zich een duidelijk jongere energie aan een klein indianen meisje uit azië, wijs, dapper, nieuwsgierig en ontzettend vriendelijk, Nuna Sakai - witte engel. Op dit moment is zij geïncarneerd in een van mijn katten.

Een jaar geleden tijdens mijn hopi teachings, ben ik tijdens een trancereis in contact gekomen met een andere Indianen gids. Een vrouw, ik voelde haar energie al een tijdje bij me en ik hem ook een plaat op mijn praktijk hangen die me altijd met haar in verbinding zet. Maar tijdens de teachings is zij veel sterker geworden,en zijn we als het waren samengesmolten, ik voel dat we een zijn, ik ben haar en zij is mij. En als ik me tot haar wend dan 

De werking van ceremoniële rauwe cacao

Een medicijn voor je hart op verschillende niveaus, op fysiek, metafysisch alsook op spiritueel vlak. De cacao die wij gebruiken komt uit Guatemala en wordt met veel liefde, zorg en aandacht ritueel gewonnen door een cacao Sjamaan uit de regio.


Lichaam;

Cacao bonen bevatten heel veel antioxidanten (flavonoïde) en mineralen zoals magnesium, ijzer, zink en chroom. Deze zijn ontzettend nodig in ons lichaam en dragen daarmee bij aan een goede gezondheid.

Uit onderzoek blijkt dat rauwe ongeroosterde cacao 's werelds allerhoogste concentratie antioxidanten heeft. Antioxidanten zijn geweldige boosters voor ons immuunsysteem en een goed immuunsysteem beschermt ons tegen allerlei ziektes (o.a. diverse hart en vaatziektes).


Emotie;

Naast alle lichamelijke gemakken heeft cacao ook een zeer positieve uitwerking op je geestestoestand. Er zit tryptofaan in die de serotonine levels een boost geven wat weer een gelukzalig, liefdevol en rustgevend gevoel geeft. Ook bevat het cacao stofjes die ook vrijkomen tijdens de natuurlijke high bij het sporten en als we verliefd zijn.


Spiritueel;

Deze fantastische voedingsbron helpt ons terug te keren naar een natuurlijke staat van zijn en voelen, in plaats van excessief denken en verbindt ons via onze intuïtie met de mysteries van het leven en onze dierbare Moeder Aarde. De oude Azteken noemden rauwe cacao ook wel 'Yollotl Eztli', oftewel 'hartenbloed' en er zijn vele legenden onder de inheemse amazone volkeren waarin de cacaoboon zorg droeg voor de (her)verbinding via het hart tussen mens en natuur.


Al met al een geweldig medicijn, een heerlijke vrucht die de naam superfood meer dan verdient en waarmee het elke keer weer een feestje is om mee te mogen werken.


Zo dankbaar -


Meer info over de werking van cacao; superfoodleven

0